Sada 2 šedých židlí s podnožím z bukového dřeva loomi.design Eco loomi.design

Sada 2 šedých židlí s podnožím z bukového dřeva Bonami Essentials Gina

Dostupnost:
2 490 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Sada 2 šedých židlí s podnožím z bukového dřeva loomi.design Eco od populární značky loomi.design - tento artikl se na vás těší v bombastické akci za 1999 Kč. U nás nakoupíte vždy kvalitní zboží za bombastické ceny. Záleží nám na tom, abyste ušetřili.

Jídelní židle nám dělají společnost při časných snídaních i večerních svačinkách. Nepodceňte tedy její výběr. Šedá jídelní židle Eco v populárním skandinávském stylu značky loomi.designergonomickou oblou opěrku, která zajišťuje pohodlnější sezení. Opěrka je mírně zakloněna dozadu, a tak při sezení nedochází k nepříjemnému stlačování žaludku. Nejen, že se vám bude sedět daleko lépe, ale po jídle vám zbyde místo i na dezert. Dostatečně široký sedák s měkkou molitanovou výplní je potažen čalouněním, které se dá jednoduše otřít. Péče o židli je tak jednoduchá a rychlá. Jako podpěra slouží křehce vypadající nožky z masivního bukového dřeva, které jsou ovšem pevné a pyšní se výraznou kresbou dřeva. - Rozměry: 43 x 84 x 49 cm (hloubka x výška x šířka) - Hmotnost: 4.4 kg - Materiál: potah sedáku z eko kůže, podnoží z bukového dřeva, sedadlo z plastu - Hloubka sedadla: 42 cm - Výška sedadla od země: 45 cm - Výška opěrky sedadla: 40 cm - Montáž: produkt vyžaduje montáž, jeho složení je však velmi snadné - Materiál nohou: bukové dřevo - Materiál potahu: eko kůže - Péče a údržba: doporučujeme otírat jemně navlhčeným hadříkem - Sada obsahuje: 2 kusy - Výška nožiček: 39 cm - Nosnost: max. 150 kg - Materiál výplně sedadla: molitan

Další informace k produktu: Sada 2 šedých židlí s podnožím z bukového dřeva loomi.design Eco
  • Název: Sada 2 šedých židlí s podnožím z bukového dřeva loomi.design Eco
  • Značka: loomi.design
  • Cena: 1999 Kč
  • Výrobce: loomi.design
  • Doba doručení: 38 dní

Podobné produkty

Sada 2 šedých židlí s podnožím z bukového dřeva Bonami Essentials Gina

Další produkty od výrobce

loomi.design

Sada 2 šedých židlí s podnožím z bukového dřeva loomi.design Eco s jakostní značkou loomi.design - tento hit můžete získat po slevě za 1999 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Už jsme vás přesvědčili, že tohle musíte mít?

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby