Umožňuje přípravu ztracených vajec, které budou v konečném výsledku vypadat jako od profesionála.
Jak na to:
1. Odšroubujte žluté víčko. Potravinovou fólii o rozměru 30 x 30 cm umístěte na spodní díl
2. Vnitřní povrch jemně potřete malým množstvím olivového oleje.
3. Nyní vlijte rozklepnuté vejce. Dle potřeby dochuťte bylinkami nebo kořením.
4. Plastovou fólii přehněte tak, že v ní vejce bude zcela uzavřeno.
5. Zašroubujte horní víčko a odstraňte přesahující fólii.
6. Tvořítko opatrně vložte dnem vzhůru do vroucí vody. Sledujte dobu vaření.
7. V polovině doby vaření tvořítko otočte vidličkou dnem dolů.
8. Vyjměte tvořítko z hrnce a nechte mírně vychladnout. Odšroubujte víčko a vyjměte vejce s fólií.
9. Opatrně odstraňte fólii a servírujte.